top of page

Tervetuloa varaamaan

Anchor 1

VARAUS TÄSTÄ

Varausehdot

Myöhästymiset

Otathan huomioon:

Honey Browsin palvelut voivat olla hyvin suosittuja, mikä tarkoittaa suurta kysyntää ja rajoitettu määrä aikoja. Jos olet myöhässä ajaltasi, niin ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian viestillä tai puhelimitse. Sillä myöhästyminen saattaa lyhentää omaa hoitoaikaasi, emmekä halua pitää muita asiakkaitamme odottamassa tarpeettomasti.

 

Jos joudumme myöhästymisen vuoksi siirtämään aikaa, tällöin varaus katsotaan peruuttamattomaksi ja ajasta veloitetaan varausehtojen mukainen 100 % hoidon hinnasta.

Kiitos ymmärryksestänne!

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Peruutusehdot

Muista perua ajoissa!

Odottamattomia esteitä ilmaantuu, ja se on ymmärrettävää. Jos sinun on peruutettava varauksesi niin huomioithan että se on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen ajanvarauksen alkua. Nettiajanvarauksen, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Yli 24 tuntia ennen ajanvarauksen alkua tehdyistä peruutuksista, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Peruutus tulisi tehdä viimeistään aamulla, ennen hoitolan avaamista.

 

Seuraavat syyt kuten: sairastapaukset, onnettomuudet, kuoleman tapaukset tai muu arvaamaton tapahtuma on hyväksyttävä. Jotta äkillinen peruutus on hyväksyttävä, se pitää pystyä todistamaan. 

Jos et ilmoita mitään meille tai joudut peruuttamaan alle 24 tuntia ennen ajanvarausaikaa, ilman asianmukaista syytä niin veloitamme varausehtojen mukaisen 50% maksun hoidon arvioidusta hinnasta.

bottom of page