top of page

Tervetuloa
Browsin puolelle

I Make Brow Contact Before Eye Contact

"I got 99 problems but my brows ain´t one"

Brow lift & kulmien värjäys: Products

Brow lift

Browlift joka tunnetaan myös nimellä kulmien laminointi, on kauneushoito joka mahdollistaa kulmat pysymään halutussa muodossa ja luomalla omista kulmistasi tuuheamman näköiset, nostaen kulmia ylöspäin.

Varaa tästä
image_50736641 (2).JPG

Kulmien laminointi

Brow lift eli kulmakarvojen laminointi on kulmakarvojen trendikäs muotoilutyyli, jossa ihoa ei lävistetä. Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin ne pehmenevät ja antautuvat muotoilulle. Pehmennyt karva kammataan haluttuun muotoon; enemmän yläviistoon kuin karvan luontainen kasvusuunta, jolloin kulmiin tulee selkeästi tuuheampi vaikutelma. Kulmat kiinnitetään muotoonsa kiinnitysaineella ja lopuksi kulmakarvat värjätään ja muotoillaan. Valmiiden kulmakarvojen päälle levitetään hoitava ja suojaava hoito öljy. Käytämme Honey Brows kauneushoitolassa Brow Daddyn korkealaatuisia brow lift tuotteita.

Brow lift & kulmien värjäys: Text

Kulmien muotoilu & värjäys

Kulmien muotoilu ja värjäys on monille tuttu toimenpide, joka sisältää kulmien muotoilun, siistimisen ja värjäyksen halutulla värillä. Tämän toimenpiteen turvin on helppo saada kulmat siistiksi nopeasti ja pienellä vaivalla. Toimenpide kestää noin 30 min ja väri kestä kulmissa noin 2 - 3 viikkoa. Kulmien muotoilu ja värjäys on kätevä tapa laittaa kulmat kuntoon jos olet esim. menossa juhliin tai muuten vaan siistiä ilmettä kasvoilla. Hyvin hoidetut kulmat kehystävät silmiä ja korostavat parhaita kasvon piirteitä, sekä on usein meikkauksessa eniten aikaa vievä.

Varaa tästä

Eyebrow threading

Usko tai älä, kulmakarvasi ovat valtava osa ulkonäköäsi. Hyvin laitetut kulmakarvat kehystää ja korostaa kasvojasi, sekä ne voidaan  hoitaa ja muokata monella eri tavalla. Eyebrow threading eli kulmien lankaus on tekniikka missä kulmat muotoillaan ja otetaan ylimääräiset karvat kulmista pois lankojen avulla.

Varaa tästä
Image by Rune Enstad
bottom of page