top of page

Kestopigmentointi 
eyeliner

Kestopigmentointi eyeliner

Silmien kestorajaus

"Silmät ovat sielun peili"

Nyt peiliin on saatavilla pysyvät kehykset. Täydellisten silmien rajausten saavuttaminen voi olla vaikeaa. Todellisuudessa se vaatii paljon huolellisuutta, aikaa, kärsivällisyyttä ja onnea, mutta siihen on ratkaisu: Kestopigmentoidut silmienrajaukset, joka tunnetaan myös nimellä kosmeettinen silmien rajaus tatuointi. Tämä kauneudenhoitotoimenpide on ollut keskuudessamme jo ikuisuuden, paitsi nyt se on kehitetty näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Silmien kestopigmentoinnilla voit saada täydellisen, kestävän silmienrajauksen vain yhdellä käynnillä. 

Suosittelemme asiakkaillemme silmien rajaukseen mahdollisimman luonnollista tyventäyttöä jolla saat katseeseen syvyyttä ja joka pysyy luonnollisena.

Oletko kiinnostunut tästä palvelusta?

Kestopigmentoitu silmien rajaus?

Silmien kestopigmentointi on palvelu joka poistaa tarpeen käyttää eyelineria päivittäin ja antaa katseeseen syvyyttä. Kestopigmentoinnissa käytetään kestomeikeille tyypillistä tekniikkaa, tuoden koneella pientä neulaa käyttäen ihon pinta kerrokseen pigmenttiä. Pigmentti lisätään ripsi tyveen, luoden sinne silmien rajaukset.
Silmien kestopigmentointia ei voi ottaa jos sinulla on ripsen pidennykset, varaathan ajan kun pidät taukoa ripsistä ( 4 viikkoa ).
 
Kestopigmentointi eyeliner kesto?
Silmien rajauksissa käytetään kosmeettisiin tatuointeihin ( pigmentointeihin ja microbladingiin ) käytettäviä pigmenttejä jotka haalistuvat 3-5 vuoden sisällä.

Suosittelemme luonnollista silmien rajausta, jolloin voit huoletta olla ilman meikkiä etkä ole koko ajan meikatun näköinen. Luonnollisuus on myös erittäin turvallinen vaihtoehto jos ei myöhemmin haluakkaan niin meikattua tyyliä, ja siihenhän voi aina tarvittaessa lisätä.

Varaathan aina konsultaatio ajan.
(näin voimme luonnostella halutun mallin ja keskustella toiveista ja odotuksista)

Toimenpide kestää noin 1h 30 min.

Kestopigmentointi eyeliner hyödyt?

Hyödyt silmien rajausten kestopigmentoinnissa on meikkauksen väheneminen, näytät upealta ilman meikkiä ja meikillä, korostaa silmiäsi ja kohottaa katsetta. Kestää 2-5 vuotta ennekuin tarvitsee vahvistusta. Ei ole väliä onko sinulla silmäripsiä vai ei tämä sopii kaikille.

Miten valmistautua kestopigmentointi eyeliner ajalle?

Jos harkitset toimenpidettä, varaa aika konsultaatioon punnitaksesi vaihtoehtoja ja saadaksesi lisätietoa toimenpiteestä. On eri tyylejä joita voit valita, kun olet valinnut mistä pidät voidaan edetä ajanvaraukseen. On suositeltavaa ottaa mukaan esimerkki kuvia. Ennen varattua aikaa, älä käytä mitään ihoa ärsyttävää ja vahvaa ihonhoitotuotetta viikkoa ennen toimenpiteen ajanvarausta välttääksesi ärsytystä. Tule varatulle ajalle puhdistetulla iholla, ilman meikkiä ja ilman ripsenpidennyksiä.

Kestopigmentointi eyeliner toimenpide?

Toimenpide voi kestää 45 minuutista puoleentoista tuntiin, alue puudutetaan ennen toimenpidettä. Verenvuotoa ei tarvitse odottaa , koska sitä ei toimenpiteen aikana tule.  Tunnet kuitenkin painetta ja täysin tunnoton toimenpide ei ole,  toimenpide ei tuota kovaa kipua. Neulalla tuodaan pintakerrokseen pigmenttiä hellästi.

Kuitenkin pyyhimme aika ajoin pigmentti ja silmien luomet voivat turvottaa parikin tuntia käsittelyn jälkeen. 

Kestopigmentointi eyeliner jälkihoito ohjeet?

Saat jälkihoito ohjeet kirjallisena mukaan hoitolasta:

  • Vältä rankkaa liikuntaa viikon ajan. 

  • Älä sauno tai ui viikkoon toimenpiteestä.

  • Käytä hoitovoidetta tarvittaessa.

  • Vältä hoidetun alueen hankausta ja meikkausta viikon ajan.

Eyelinerien hinta?

Uusien eyelinerien hinta on 180€.

Hinta sisältää ilmaisen konsultaation ja tarvitessaan vahvistus 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä eli jos tyven täyttö vaatii vahvistus kerran, niin tästä ei synny asiakkaalle lisämaksua vaan kuuluu hintaan.

Pelkkä eyelinerien vahvistusta ei ole. Jos haluat ylläpitää nykyiset, niin siitä pitää varata täysin uuden ajan jonka hinta on sama eli 180€. Kuitenkin on hyvä muistaa, että vahvistuksen vanhoille eyelinereille on hyvä tehdä vuoden päästä ensimmäisestä kerrasta.

Kuvia eyeliner

Kuvia eyeliner

Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten!

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää. Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page