top of page

Kestopigmentointi

Kauneus ei ole ikuista, mutta voit saada sen kestämään pidempään kestopigmentoinnilla.

-HONEY BROWS-
 

Hair Model

Mitä on kestopigmentointi?

Kestopigmentointi on koneella tehty kestomeikki, joka tehdään joko huuliin, kulmiin tai silmienrajauksiin. Kestopigmentointi voidaan tehdä karvatekniikalla tai puuteri tekniikalla, sekä sekoittaa molempia niin halutessa. Kestopigmentointi on hellävaraisempi iholle kuin microblading.

Kauan kestopigmentointi kestää iholla?

Kestopigmentointi voi kestää iholla vuodesta 3-5  vuoteen, mutta aikalailla riippuu asiakkaan omasta ihosta, sillä väri haalistuu ihon uusiutumisen myötä. Tämän takia on hyvin tärkeätä tehdä vahvistus säännöllisesti sekä ennen kuin muoto ja väri haalistuu täysin. Jotkut pitävät vuoden väliä sopivana jotkut taas käyvät parin vuoden välein vahvistamassa kulmat.

Mitä on kulmien kestopigmentointi?

Microblaidingissä kuten myös kestopigmentoinnissa väriä tuodaan neulalla ihon pintakerrokseen, jolloin ei ole tarkoitus tehdä lopputuloksesta ikuista vaan semi-kestävä, jolloin väri haihtuu pikkuhiljaa oman elimistön aineenvaihdunnan mukana pois. Microblaidingin ja kestopigmentoinnin aikana käytettävä väri on samaa, se on puhtaampaa kuin tatuointi aineet ja varta vasten tähän tarkoitukseen suunniteltu. Ero kuitenkin väreissä on siinä että useimmiten microblaidingin värit ovat paksumpaa ja kestopigmentoinnin pigmentit ohuempaa koostumukseltaan.

Kestopigmentointivärit?

Värejä on laidasta laitaan ja tekijä osaa ehdottaa ihollesi sopivia vaihtoehtoja. Kestopigmentointeja kuten myös microbladingiä värin ylläpitämiseksi kannattaa vahvistaa silloin kun siltä tuntuu.

Kestopigmentoinnissa voidaan käyttää eri valmistajien väriä joka ovat valmistettu kestopigmentointia varten. Väri vaihtoehdot riippuvat pitkälti siitä minkä valmistajan värejä tekijä päättää käyttää.

 

Honey Browsissa kestopigmentointien ja microbladingin väriaineet ovat Permablend, Brow Daddy ja Swiss color. Nämä ovat Vegaanisia, erittäin korkealaatuisia pigmenttejä joissa on laadukas pigmentti pysyvyys ja parantuu kauniisti eikä muutu harmaaksi ellet välttämättä halua harmaata pigmenttiä.

Permablend ja Brow Daddy Gold Collection ovat tuotettu Yhdysvalloissa. 

Mitä kestopigmentointi toimenpide sisältää?

Toimenpiteet sisältävät huolellisen suunnittelun, esitietolomakkeen täytön, katsotaan värejä ja kulman malleja ja haluttua muotoa, tai vastaavasti huulet ja silmien rajaukset, emme aloita työtä ennen kuin asiakas hyväksyy suunnitellun pohjan.

Permanent Makeup

Valitse & Lue lisää.

Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten.

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää.

Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page