top of page

Huulten kestopigmentointi

Kestopigmntointi huulet

Lip Blush

"Kun olet kyllästynyt rajauskyniin ja huulipunaan" 💋

Lip Blush eli huulten kestopigmentointi on semi-pysyvä huulten pigmentoinnin muoto. Pohjimmiltaan se on huulten kosmeettinen tatuointi, joka parantaa huulten luonnollisen värin kauneutta ja muotoa sekä saa kasvosi näyttämään upealta koko päivän ilman tarvetta huulipunaan tai huulten meikin korjaamiseen.

Kestopigmentointi Helsinki

Huulten kestopigmentointi kasvaa maailmalla suosiotaan ja me Honey Browsissa, kruununhaan toimipisteessä tarjoamme mahdollisuuden kauniisiin huuliin. Voit saada huulipunamaisen tai enemmän luonnollisen vaihtoehdon ihan oman valinnan mukaan.  

Huulten kestopigmentointi palvelumme on hieman erilainen kuin mitä saatat löytää muualta, sillä meiltä löytyy kokemusta työskennellä myös erilaisten ihosävyjen kanssa, esimerkiksi jos sinulla tummat tai pigmentti vaihtelua huulissa me hoidamme sen.

Kestopigmentointi huulet: Text

Kestopigmentointi huulet käytännössä?

Kestopigmentoinnissa huuliin viedään pigmenttiä neulalla konetta käyttäen. 

Toimenpiteeseen on hyvä varata aikaa. Ensin luonnostelemme asiakkaalle huulten muodon ja sovimme yhdessä halutun värin, kun asiakas on hyväksynyt mallinnoksen aloitamme pigmentoinnin. Jos tiedät etukäteen minkä sävyn haluaisit kannattaa meille laittaa viestiä niin voimme taata että saamme haluamasi värin tai mahdollisimman värin mukaisen pigmentin. Jos sinulla on huulten täytettä tai olet ottamassa täytettä on hyvä ottaa ensin täyte ja 4 viikkoa täytteen otosta varata aika huulten pigmentointiin.

 

Tummille huulille- teemme ensin sävyn neutralisoinnin huuliin ja vahvistus kerralla halutun värin,  näin saamme parhaan lopputuloksen. 

Väri kestää huulissa noin 3-5 vuotta. Toimenpide kestää 2-3 tuntia.

Huom! 

Huulet voivat olla turvoksissa toimenpiteen jälkeen. 

Turvotus kuitenkin laskee parin tunnin päästä.

 

Jos epäröit voit varata konsultointi ajan etukäteen!

Huulten kestopigmentointi hinta?

Uusien huulten kestopigmentoinnin hinta on 400€. Hinta sisältää ilmainen konsultaatio, jälkihoitopaketti ja vahvistus 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä. Halutessa maksun voi jakaa kahteen osaan (ensimmäisen osan ensimmäisellä keralla ja toisen osan vahvistuksessa)

Pelkkä huulten kestopigmentoinnin vahvistus on 200€. 

Lip Blush kuvia

Olemme täällä sinua varten

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää. Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page