top of page

Kestopigmentointi kulmat

Powder brows

Puuteri kulmat 

Powder brows eli puuteri kulmat ovat kosmeettinen kestopigmentointi menetelmä, joka on suunniteltu luomaan kulmakarvat näyttämään pehmeän puuterimaiselta, hyvin samankaltaisesti kuin puuterimeikki. Tämä kauneudenhoito muoto sopii erinomaisesti kaikille, ihotyypistä riippumatta. Se on myös suositeltava tekniikka niille, joilla on rasvainen iho, koska se kestää iholla pidempään kuin microblading ja on hellävaraisempi, ja harvoin tuottaa arpikudosta.

Varaa nyt

Lisätietoa puuteri kulmista?

Powder Brows on kestomeikki tyyli (kosmeettinen tatuointi), tätä tekniikkaa kutsutaan myös varjostus nimellä. Tekniikalla on tarkoitus luoda pehmeä, puuterimainen meikin tapainen lopputulos, tämä ei kuitenkaan ole epäaidon näköinen vaan mahdollistaa myös erittäin luonnolliseen lopputulokseen. Tällä tekniikalla viemme pigmenttiä vedoilla kerros kerrokselta iholle, luoden pigmenttikerroksen haluttuun sävyyn. Tekniikka sopii täydellisesti jos haluat itsellesi meikkimäisen lookin, tai jos sinulla on rasvainen iho tai korjaustyöhön vanhaa pigmenttiä peittämään.

 

Varaathan ajan konsultaatioon, niin voimme arvioida sinulle parhaimman tavan toteuttaa haluamasi kulmat.

Faktoja puuteri kulmista:

 • Pehmeä puuterimainen tai meikkimäinen lopputulos.

 • Täydellinen kaikille ihotyypeille.

 • Hyvä, jos sinulla ei ole omia kulmia.

 • Sopii vanhojen kestopigmentointien / microblaidingin peittämiseen.

 • Kestää iholla 3-5 vuotta.

 • Ei arpeutumista.

Puuterikulmat vai microblading?

Jos mietit kumpi on sinulle parempi vaihto ehto, tämä riippuu paljolti mikä on iho tyyppisi. Jos ihosi on rasvainen tai sinulla on erittäin herkkä iho, valintasi on kestopigmentointi ei microblading.

Powder brows hinta?

Uusien Powder Brows kulmien hinta on 350€ tekniikasta riippumatta.

Hinta sisältää ilmaisen konsultaation, jälkihoitopaketin ja vahvistuksen 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä. Halutessa maksun voi jakaa kahteen osaan (ensimmäisen osan ensimmäisellä kerralla ja toisen osan vahvistuksessa)

Pelkkä kulmien vahvistus nykyisille asiakkaille on 150€ ja uusille 200€. 

Puuterikulma kuvia 

Combo brows

Yhdistelmä kulmat 

Combo kulmat ovat yhdistelmä kahdesta kestopigmentointi tekniikasta: karva ja puuteri kulmista (varjostus). Karvat luodaan koneella jotta kulmiin saadaan mukaan luonnollisuutta ja "lisää karvoja". Lopputulos on meikkimäinen, mutta kuitenkin luonnollinen. Jos et osaa valita microblading ja puuteri tekniikan välillä, tämä on mainio ratkaisu.  

Varaa nyt

MITKÄ OVAT COMBO KULMAT?

Combo kulmat ovat sekoitus kahdesta tekniikasta: microblading 3D tekniikasta ( jäljitellään karvoja ) ja puuteri kulmista (puuterimaista täyttöä kulmien loppuosaan). Yhdistelmällä saadaan todella upean ja luonnollisen näköiset kulmakarvat! Kulmiin tehdään ensin  " karvat " jonka jälkeen tehdään varjostus "puuteri" tekniikalla antaen kulmille upeaa täyteyttä ja väriä.

KENELLE COMBOT SOPIVAT?

Myös jos sinulla on vähemmän omia kulmakarvoja jäljellä niin 
tämä antaa ihanaa täyteyttä kulmiisi ja lisätyt "karvat" varmistavat, että lopputulos on luonnollinen.

Kuinka valmistautua ajalle?

 • Jos sinulla on ideaalinen muoto tai väri mielessä, ota kuva tai screenshot ja näytä se tapaamisella.

 • Jos haluat kulmat kuten itse meikkaat ne, voit tulla meikatuilla kulmilla ajanvaraukseen.  

 • Jos vahaat tai nypit kulmasi säännöllisesti, teethän sen vähintään 72 tuntia ennen toimenpide aikaa.

 • Asiakasta pyydetään välttämään verenohennuslääkkeitä minimissään 72 tuntia ennen ajanvarausta, tämä tarkoittaa myös E - vitamiinia, Aspiriinia, Niacinia, Kalanmaksaöljyjä , Ibuprofeiinia.

 • Alkoholi juomia on suositeltavaa välttää 24-48 tuntia ennen ajanvarausta.

MITÄ UUDET COMBO KULMAT VAATIVAT?

Uudet Combo kulmat vaativat aina kaksi käyntiä, jotta lopputulos on valmis. Näillä kerroilla vahvistamme värin pysyvyyttä, karvojen istuvuutta. Vahvistus kerta pidetään n. 4-8 viikkoa ensimmäisestä kerrasta.

KUINKA HUOLEHDIN UUSISTA COMBO KULMISTANI?

Suosittelemme vuosittaista vahvistus käyntiä, ylläpitääksesi siistiä , huoliteltua ilmettä ja värin pysyvyyttä. Väri haihtuu pikkuhiljaa johtuen eri asioista, kuten auringolle altistuminen , oma aineenvaihdunta. Jokaisella värin haaleneminen on yksilöllistä ja riippuu paljon elämän tavoista ja ihotyypistä.

Combo brows hinta?

Uusien combo Brows kulmien hinta on 350€ .

Hinta sisältää ilmaisen konsultaation, jälkihoitopaketin ja vahvistuksen 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä. Halutessa maksun voi jakaa kahteen osaan (ensimmäisen osan ensimmäisellä kerralla ja toisen osan vahvistuksessa).

Pelkkä kulmien vahvistus nykyisille asiakkaille on 150€ ja uusille 200€.

Combo brows kuvia

Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten.

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää.

Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page