top of page

Kulmat

"Kulmakarvat kehystävät kasvoja"

Microblading tai kestopigmentointi kulmat voivat olla täydellinen ratkaisu juuri sinulle, joka kaipaa näkyvämmät, sekä siistit kulmakarvat. Ei tarvitse enään tuhlata aikaa täydellisten kulmien laittamiseen sillä ne ovat täydelliset heti kuin avaat silmät.  

bc115426-12de-489e-93ce-d75bdcb24105_edited_edited_edited_edited.jpg

Microblading kulmat

300€

Microblading on kätevä tapa huolehtia, että kulmat pysyvät upeana päivittäin ilman tarvetta päivittäisen meikkauksen, tämä helpottaa elämää huomattavasti. Hintaan sisältyy ilmainen konsultaatio, jälkihoitopaketti ja vahvistus 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä. Halutessa maksun voi jakaa kahteen osaan.

Powder brows

350€

Puuteri kulmat ovat kosmeettinen semi-pysyvä kestomeikkitekniikka, joka on suunniteltu luomaan kulmakarvat, joilla on pehmeä puuterivaikutus, hyvin samankaltainen kuin puuterimeikillä. Tämä kauneudenhoito muoto sopii erinomaisesti kaikille, ihotyypistä riippumatta, mutta on suositeltava tekniikka niille, joilla on rasvainen iho, koska se kestää tyypillisesti paremmin rasvaisella iholla kuin microblading. Hintaan sisältyy ilmainen konsultaatio, jälkihoitopaketti ja vahvistus 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä toimenpiteestä. Halutessa maksun voi jakaa kahteen osaan.

Combo brows

350€

Combo kulmat ovat kahden tekniikan yhdistelmä missä microblading ja puuteri tekniikka luovat yhdessä kulmiisi siistin kosketuksen. Lopputulos on meikkimäinen, mutta kuitenkin luonnollinen. Jos et osaa valita microblading ja puuterin tekniikan välillä, tämä on mainio ratkaisu.  Sisältää ilmaisen konsultaation, jälkihoitopaketin, vahvistuksen 2 kuukauden sisällä ensimmäisestä kerrasta. Tarvitessa maksun voi suorittaa kahdessa erässä.

Brow lift 

40€

Brow lift ilman väriä sopii sinulle jolla on jo luonnostaan kulmissa väriä ja toivot lisää muotoa ja muodon pysyvyyttä.

Kulmien muotoilu & värjäys

25€

Honey browsissa muotoilemme ja värjäämme kulmakarvasi haluamallasi tavalla. Jos haluat vain pientä päivitystä kulmiisi , ilman neuloja tai pysyvämpää lopputulosta, voit tulla hankkimaan kulmien muotoilun ja värjäyksen nopeasti ja kätevästi juuri ennen kuin lähdet ystävien kanssa viikonlopun viettoon, treffeille tai muuten vaan halutessasi näyttää hyvältä.

bottom of page