top of page
Long Lashes

Honey Brows

- Saa itsevarmuutta ja näytä upealta -

Miksi Honey Brows?

Honey Brows on trendikäs paikka missä asiakkaat viihtyvät sekä ovat hyvissä käsissä. Olemme hyvin omistautuneita asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että saamme asiakkaamme näyttämään upealta ja tuntemaan itsensä kauniiksi viikon jokaisena päivänä. Meiltä saat ammattimaista palvelua asiakaslähtöisesti täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Annamme laadukasta, osaavaa palvelua kaikille jotka kaipaavat pitkäkestoisen huolitellun ulkonäön pienellä vaivalla. 

Töölössä kauneushoitola

Vuonna 2021 perustettu Honey Brows on ainutlaatuinen kauneushoitola Helsingissä. Tarjoamme huippuluokan kauneus- ja kestomeikki-palvelua Töölössä. Meiltä saat kestomeikit kulmiin, silmän  rajauksiin ja huuliin microblading ja kestopigmentointi tekniikalla. Tarjoamme myös huulten täyttöä Russian lips tekniikalla, tai sekoittamalla huulten muotoilun eri tekniikoita saavuttaen näin kauniit kasvoihisi sopivat huulet. 

Paras kauneushoitola Helsinki

Olemme asettuneet mukanamme tavoite olla paras kauneushoitola Suomessa joka takaa asiakkailleen laatua ja tämä näkyy asiakaspalautteissa ja työssämme. Ensimmäisestä päivästä lähtien meillä on ollut yksi tehtävä - saada asiakkaamme näyttämään upeilta ja tuntemaan olonsa itsevarmaksi. Voit luottaa, että kuuntelemme toiveitasi ja haluamme saada sinut näyttämään upealta.

Tervetuloa ilmaiseen konsultaatioon!

PERUSTAJA

Kestopigmentointi artisti &  täyteaine hoitaja.

Olen rekisteröity lähihoitaja ja sairaanhoitaja opiskelija, koulutettu täyteainehoitaja sekä sertifioitu microblaiding ja kestopigmentointi artisti. Ala on ollut intohimo minulle jo pitkään! Seuraan alan trendejä ja koulutan itseäni jatkuvasti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman hyvän kokemuksen ja lopputuloksen. Koen työni erittäin tärkeäksi itsetunnon kohottamiseen ja rakastan nähdä työni lopputuloksia, asiakkaiden tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää!

Työssäni on plussaa että olen pikku tarkka ja haluan tehdä niin hyvää jälkeä kuin vain voin ja tarjota asiakkailleni parasta!

 

-Ruut Pennanen- 

Visio

Honey brows on uuden ajan kauneushoitola keskittynyt kestomeikkeihin ja täyteaine hoitoihin, jotka ovat nousseet maailmalla erittäin suosituiksi toimenpiteiksi. Tavoitteenamme on ollut alusta alkaen mahdollistaa microblading- ja kestomeikit kaikille, jotka toivovat ylläpitää kauneutta vaivattomasti, juuri heille sopivalla tavalla. Emme kuitenkaan halua rajoittua siihen, joten laajennamme palveluitamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan.

Täyteaine hoidoissa meille on tärkeää asiakkaidemme turvallisuus ja ennen kaikkea huolellisuus ja ammattiylpeys työnjälkeämme kohtaan.

Sitoutuminen

Olemme täysin omistautuneita työhömme ja asiakkaisiimme. Pidämme itsemme trendien mukana sekä haluamme tuoda koko ajan jotain uutta. Otamme vastuuta myös ympäristöstä sekä pyrimme olemaan hyvä yritys. Palvelua valvotaan ja kehitetään jatkuvasti. Haluamme  tarjota hyvän asiakaskokemuksen  heti alusta lähtien. Meiltä saat täyden sitoutumisen siitä hetkestä kun astut sisään ja olemme läsnä jokaisessa vaiheessa aina parantumiseen saakka.

Arvot

”Meille tärkeitä asiota"

IMG_4842.jpg

Materiaalit

Käytämme toimenpiteissä vain korkealaatuisia materiaaleja, tarvikkeita ja värejä. Väreistä ja niiden sisällysluettelosta annamme mielellämme lisätietoja. Tällä hetkellä käytössä ovat Swiss colors, Brow Daddy ja Permablendin tuotantoa. Sekä huulten täytössä Juvederm ja Revolax Deep / Fine, Restylane ja Stylage M.

IMG_4843.jpg

Asiakkaat

Honey Browsissa laitamme asiakkaat etusijalle. Varmistamme, että asiakkaillamme on paras mahdollinen lopputulos, kokemus, kattava tiedotus, ammattitaitoinen henkilökunta sekä erinomainen tarjonta ja asiakaspalvelu siitä hetkestä, kun asioivat kanssamme.
 

IMG_4844.jpg

Laatu

Laatu on meille erittäin tärkeää. Panostamme koulutuksiin, aineisiin, palvelun ja laadun kehittämiseen. Pyrimme pysymään trendin ja alan kehityksen edellä. Tavoitteemme on tarjota haluttu lopputulos ja mieluisa kokemus. Välitämme jokaisesta asiakkaastamme.

Löydä meidät sosiaalisessa mediassa.

Löydät meidät helposti kaikista seuraavista sosiaalisen median kanavilta: Instagram & facebook. Seuraa meitä ja saa parhaat vinkit uusista trendeistä, aktiviteeteistamme ja uusimmista töistä. Tämä on paras tapa esimerkiksi kommunikoida kanssamme, oppia meistä lisää sekä tutustua uusimpiin tarjouksiin ja palveluihin.

Seuraa meitä!

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten.

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää.

Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page