top of page

Microblading
Kulmakarvat

"Kauneus alkaa heti, kun päätät sijoittaa kulmiin" 

Kasvot usein antavat ensivaikutuksen itsestäsi sekä siitä miten muut katsovat sinua, niinpä kauneuden suhteen kulmakarvat ovat tärkeämpiä kuin luulet. Kulmakarvat ovat välttämättömät, koska ne korostavat silmiä, muotoilevat kasvoja ja niillä on voimakas rooli tavassa tuoda itsesi maailmalle.

IMG-20210417-WA0027.jpg

Mikä on microblading?

Microbladingillä luodaan luonnollinen lopputulos manuaalisesti, käyttämällä pientä microneulaa. Neulalla viedään ihon pintakerrokseen, dermiksen ja epidermiksen väliin pigmenttiä haluttua tyyliä jäljitellen. 3D tekniikalla saa erittäin luonnollisen lopputuloksen. Microblading käyttää kasvojen luonnollista rakennetta puuttuvan kulmakarvan päivittämiseen tai rekonstruoitiin. Alalla käytetty “kultainen suhde” määrittää kulmien muodon, joka  kohtelee kutakin asiakasta erikseen ja antaa sille syvemmän, täydellisemmän kulmakarvan  muodon, joka on ainutlaatuinen heidän kasvonpiirteille.

Kenelle microbalding sopii?

Microblaiding ja kestopigmentointi on suunnattu kaikille.

Microblading sopii erityisesti henkilöille, joilla on aikaisempia kulmien ongelmia, kuten ohenevat kulmat, kaljuja kohtia kulmissa tai pigmentin puutosta. Jopa ensimmäisen käsittelyn jälkeen näet muutosta kulmissasi.

Microblading ei kuitenkaan sovi kaikille ihotyypeille mm. rasvaiselle iholle tai jos on iho ongelmia, kestopigmentointi on eri ihotyypeille parempi vaihtoehto. 

-Jokainen kulma pari on ainutlaatuisen kaunis, joskus tarvitaan ammattilainen sen paljastamiseksi-

Honey Brows ❤️

Miten valmistautua microbladingiin?

1. Aloita varaamalla itsellesi aika microblading konsultaatioon!

3. Tämän jälkeen kulma artisti mittaa kulmien suhteet kasvoihisi sopiviksi.

5. Ensimmäisen kulmien käsittelyn jälkeen lisätään puudutetta.

7. Tämän jälkeen pigmentti lisätään vaikuttamaan hetkeksi kulmiin.

9. Lisätään hoitovoidetta.

2. Ennen toimenpidettä keskustelet toiveistasi ja toimenpiteen mahdollisista lopputuloksista.

4. Seuraavaksi valitaan sinulle sopiva väri.

6. Pigmentti lisätään veto vedolta / karva karvalta.

8. Pyyhitään huolellisesti.

10. Annetaan jälkihoito ohjeet

Mitä microbladig toimenpide sisältää?

Toimenpiteessä pigmenttiväriä viedään ihon pinta kerrokseen, eri tekniikoita hyödyntäen riippuen halutusta lopputuloksesta. Asiakkaalle luonnostellaan ja mitataan sopivat kulmat. Voit myös katsoa valmiiksi kuvan jolla näyttää millaiset kulmat olisivat mieluiset sinulle, jolloin voimme käyttää kuvaa apuna luonnostelemaan sinulle sopivat kulmat.

Onko microblading toimenpide kivulias?

Riippuen omasta kipukynnyksestä voi pientä kipua tuntua. Käytämme kuitenkin puudute voidetta, jota voi tarpeen mukaan lisätä.

Kuinka kauan microbladig toimenpide kestää?

Toimenpide kestää noin 2 tuntia, ensimmäiselle kerralle on hyvä kuitenkin varata tarpeeksi aikaa. Ajankäyttö riippuu halutusta lopputuloksesta sekä tarvitseeko puudutetta lisätä.

Microbalding poisto?

Microblaidingin ja jokaisen kestomeikin poistaminen voi vaatia useamman käsittely kerran. Joskus riittää että käyttää värinpoistoa ja joskus voi poisto vaatia laserointia.

Kuinka kauan kestää, että iho parantunut?

Ensimmäisellä kerralla kulmat paranevat n. viikon kuluessa toimenpiteestä. Hoito ohjeita tulee kuitenkin noudattaa koko viikon toimenpiteestä, eikä tällöin muita hoitoja kulmien alueelle suositella 4 vko. Vahvistuksen voi tehdä 4 viikkoa ensimmäisestä toimenpiteestä

Microblading kulmat kokemus 

Asiakkaamme ovat pitäneet kokemuksistaan kanssamme ja toivommekin asiakkaan ja artistin välistä luottamusta, sekä rehellisyyttä toiveista ja mielipiteistä. Kulmat tulevat sinulle joten on tärkeää että ne ovat mieluisat.

Kenelle microblading ei sovi?

Microblading ei sovi raskaana oleville tai jos imetät. Diabeetikoille vain lääkärin luvalla. Jos sinulla on veriteitse tarttuva tauti. Keloidi taipumus. Jos sinulla on verenohennuslääkitys. Ei alle 18 vuotiaille. Microbalidingiä ei myöskään suositella rasvaiselle iholle.

Kuvia microblading

Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten.

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää.

Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page