top of page

Palvelut

Microblading

Microblading on kestomeikki menetelmä, jossa muotoillaan sinulle sopivat kulmakarvat, mutta kuitenkin aidolta näyttävällä tavalla.  Microblading 3D tekniikalla jäljitellään karvoja iholle, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen.

Powder Brows

Powder Brows on kestomeikki muoto, joka on suunniteltu luomaan kulmakarvat pehmeällä puuterivaikutelmalla. Powder brows ei ole kuitenkaan luonnottoman näköinen. Powder brows ei ole kuitenkaan luonnottoman näköinen.

Combo brows

Combo Brows on yhdistelmä karva- ja täyttötekniikasta. Karvatekniikalla jäljitellään karvoja ihoon ja loppuosa täytetään, näin saa huolitellun lopputuloksen ja kauniin sekoituksen luonnollista ja meikkimäistä lopputulosta.

Brow lift

Eli kulmien laminointi toiselta nimeltään. Tuo tuuheutta kulmiisi ja lopputulos on upea! Ei ole kestomeikki, mutta muotoilee kulmat tavalla joka kohottaa katsetta ja antaa ryhtiä kasvoille, vahingoittamatta kulmia! Kestää kulmissa jopa 8 viikkoa.

Eyeliner

 Silmien luonnollinen rajaus, antaa syvyyttä katseeseen. Eyelinerilla on mahdollista tehdä syvempää katsetta pelkällä rajauksella ripsityveen  tai meikkimäinen lopputulos, tyylejä on monia.Toimenpide kestää n. 1h 30 min.

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu ja värjäys on mainio vaihtoehto jos haluaa vain kokeilla omien kulmien värjäystä ja mahdollisesti sen kautta löytää oman tyylin, tai jos vaikka haluaa laittaa viikonlopuksi kulmat hienoksi.

Lip Blush 

Huulten kestopigmentoinnilla saat itsellesi kauniit huulet ja valitsemallasi värillä joko mahdollisimman luonnollisen tai enemmän huulipunamaisen. Voidaan myös häivyttää epäsymmetrisyyttä, arpia huulissa ja luoda illuusio hieman isommista huulista.

Russian Lips

Russian lips on huulten täyttö tekniikka jossa  korostetaan huulten muotoa eikä pelkästään kokoa, näin pystytään tehdä täyteläisen upeat huulet ja korostamaan amorinkaarta sekä tavoitella paremmin haluttua muotoa. 

Tutustu hinnastoon

Siiry ajanvaraukseen 

Voit varata meiltä ajan konsultaation, jos olet vielä epävarma sitä mikä palvelu sopii sinulle parhaiten. Tämä palvelu on ilmainen.

bottom of page