top of page

Huulten täyttö

Huulten täyttö Helsinki

Honey Browsissa teemme täyteainehoitoja eri tekniikoita hyödyntäen, kuitenkin,  huulten täytössä suosituin on russian lips- tekniikka. Tällä tekniikalla huulten muotoa korostetaan ja halutaan huulista luonnolliset ja kauniit. Tekniikassa tuodaan huulten puna aluetta enemmän esille luoden litteä profiiliset, kauniit huulet. Tarkoituksena ei ole tehdä ankkamaista efektiä vaan luoda enemmän linjattu kokonaisuus. Täyteaineita on useita ja voidaan valita sinulle sopiva täyteaine toiveidesi mukaisesti. Täyteaine hoidoissa ja huulten täytössä avain asema on turvallisuudessa, ammattitaidossa ja huolellisuudessa jotka ovat meille tärkeitä asioita. 

Täyttö tekniikoita voidaan sekoittaa sen mukaan mikä on toivomasi lopputulos. 
 
Kaikissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä salonkiimme!

Image by Alexander Krivitskiy

Huulten täyttö Russian lips

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Huulten täyttö Russian lips: Kaikki mitä tarvitsee tietää

Huulten täyttö Russian Lips

Russian lips tekniikalla;  korostetaan huulten muotoa eikä pelkästään kokoa, näin pystytään tehdä täyteläisen upeat huulet ja korostamaan amorinkaarta sekä tavoitella paremmin haluttua muotoa. Näin ei myöskään tule ankkamaisia huulia.  Tällä hetkellä trendien kärjessä oleva huulten täyttö tekniikka on suosituin tapa täyttää huulia.

Huulten täytöllä voit saada lisää kokoa, muuttaa hieman muotoa ja lisätä muhkeutta huuliin sekä korjata epäsymmetriaa. 

Huulten täytöllä voi saada aikaan näkyvämpiä tai erittäin luonnollisia lopputuloksia. 

Huulten täyttö Russian lips: Text

Mikä on Russian lips? Eli venäläinen huulten täyttö tekniikka?

Venäläinen tekniikka korostaa amorinkaaren muotoa ruiskuttamalla täyteainetta huulin ja nostamalla huulten keskiosaa, kun taas sivut pysyvät edelleen “litteänä” kasvojen linjalla. Tuloksen tarkoitus on luoda täydelliset nukkemaiset huulet, mutta kuitenkin mahdollisimman luonnollisen näköiseksi, täyteläisiksi ja muhkeiksi. Venäläinen huulten täyttöainetekniikka on uusi huulten täytetekniikka, josta on tullut suosittu maailmanlaajuisesti ja on nyt tyylikkäin ja halutuin huulten täyteainetekniikka. Tyyli on matkustanut maailman läpi ja sitä voi nyt nähdä supertähtien, julkkisten ja Instagram-mallien sekä tavallisten kotiäitien huulilla. Siitä on tullut erittäin suosittu kauneushoito toimenpide, mikä on löytänyt tiensä myös Honey Browsin valikoimaan. Tämä erikoistekniikka on suositeltuna kaikille, jotka haluavat saavuttaa täydellisesti muotoillut huulet.

Mitä eroa on klassisen tekniikan ja venäläisen tekniikan välillä?  

Tyypillisesti tavalliset huulten täyteaineet ruiskutetaan vaakasuoraan huuleen, mikä johtaa tasaisesti jakautuneeseen täytteeseen. Venäläisen täyteainetekniikan toteuttaminen vaatii kuitenkin pienemmän ruiskun ja pistää pieniä määriä täyteainetta pystysuoraan keskittyen huulten keskiosaan. Toinen keskeinen ero on se, että venäläisen tekniikan tarkoituksena on nostaa huulia, keskittyen keskelle, sen sijaan, että se lisäisi yleistä pulleutta koko huuliin, tarjoten siten sydämen muotoisen lopputuloksen. Lisäksi venäläinen täyttötapa voi kestää kauemmin kuin tavallinen huulten täyteaineen laitto,  johtuen tarkkuudesta vain tietyn huulialueen täyttämiseen. Menettely voi kestää noin 30 minuutista tuntiin, ja se voi johtaa mustelmiin ja turvotukseen, mikä on täysin normaalia ja väliaikaista. Yleensä tällä tekniikalla täytettynä huultesi täyteaineet kestävät niin kauan kuin tavallisetkin huulten täyteaineet, viidestä kahteentoista kuukauteen.

Täytämme huulia monilla erikoistekniikoilla ja jokaiselle saamme kauniit sopusuhtaiset, omiin kasvoihin sopivat huulet.

Jos olet jo ammattilainen kysy koulutuksistamme!

Mitä on hyaluronic acid ( hyaluroni happo)?

Hyaluronihappo ei ole oikeastaan happo, vaan eräänlainen sokerilaji, jota kutsutaan glykosaminoglykaaniksi. Kehossa HA sitoo vettä ja muodostaa geelimäisen aineen. Tämä aine toimii muun muassa kosteuttavana voiteluaineena sekä iskuja vaimentavana täyteaineena ihossa olevien elastisten kuitujen (kollageeni ja elastiini) välissä, sekä nivelissä, keuhkoissa ja lihaksissa. 50 prosenttia kehon hyaluronihappomäärästä löytyy ihosta, enimmäkseen ihon syvimmistä kerroksista. HA vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla ja on myös yksi soluja uudistavista ainesosista. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta ja onkin iholle elintärkeää. Hyaluronihapon puute ihossa johtaa ihon elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet näkyvät selkeämmin.

Mitä ainetta käytätte huulten täytössä?

Huulten täytössä käytämme hyaluroni happoa (HA). Enimmäkseen hyaluronihappoa tuotetaan tänä päivänä synteettisesti ja bioteknisesti niin kutsutulla bakteerifermentaatiolla. Hyaluronihapon valmistaminen on kallista ja on siksi arvokas ainesosa.  Se on äärimmäisen hellävarainen ja vaaraton ainesosa, joka ei aiheuta allergisia reaktioita, kuitenkin suurimmassa osassa täyteaineistamme on lidocaiinia, jos olet allerginen puuduteaineille ilmoitathan siitä meille.

 Käytössämme on Juvederm, Revolax, Restylane ja Stylage M.

Juvederm

Juvederm on valmistettu hyaluronihaposta, Juvedermin pysyvyys huulissa on 6-12kk.

Juvedermin hyaluronihappo ja muut tässä luetellut ihon täyteaineet eivät ole peräisin eläinlähteistä.

Ihonalaisena täyteaineena, sitä käytetään täyttämään ja tasaamaan kohtalaisia tai vaikeita kasvojen ryppyjä ja taitteita, ja se on saatavana muunnetuissa versioissa, jotka ovat käyttökelpoisia lisäämällä tilavuutta kasvojen nostamiseen ja muotoiluun.

Revolax

Revolax Fine Lidocaine on kevyt ihon täyteaine, joka on suunniteltu pienten ryppyjen tasoittamiseen, mukaan lukien silmän ympäryksen pienet rypyt tai huulirypyt, tai jopa niska rypyt. Aine imeytyy nopeasti ihoon, luo hyvin luonnollisen ja terveellisemmän ulkonäön injektoidulle alueelle. Revolax Deep Lidocaine on paksu ja pitkäikäinen geeli, jota käytetään syvien ryppyjen ja nasolabiaalisten laskosten tai poskien, leuan tai huulten täyttöön. Tämä yksifaasinen HA-täyteaine injektoidaan syvään dermiseen tai ihonalaiseen kudokseen.

Huulten täyttö kuvat

Saitko haluamasi tiedot?
Jos et niin ota meihin yhteyttä.

Olemme täällä sinua varten.

Jätä meille yhteystietosi ja asiasi viesti kentään jos sinulle jäi mahdollisesti lisää kysyttävää. Vastaamme teille mahdolliseman pian.

Kiitos viestistä!

bottom of page