top of page

Liity meidän tiimiin 

Kosmetologi haussa

Etsimme osaavaa kosmetologia vuokratuolille Helsingin keskustaan. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta ja olet hyvä työssäsi. Tarjoamme mielekkään työympäristön, mahtavat asiakkaat sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omassa työssä. Sijaitsemme hyvällä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kruununhaassa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Cosmetician
Image by Giorgio Trovato

Haetaan ripsi &  kynsiteknikkoa

Etsimme osaavaa kosmetologia vuokratuolille Helsingin keskustaan. Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta ja olet tarkka työssäsi. Sijaitsemme hyvällä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kruununhaassa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Hae meille työharjoitteluun

Jos olet kiinnostunut hakemaan Honey Browsiin työharjoitteluun niin ota meihin yhteyttä sähköpostitsen tai puhelimitsen.

Tee meidän kanssa yhteistyötä?

Jos olet some vaikuttaja, julkkis, bloggaaja tai muuten vaan jonkinlainen vaikuttaja ja haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä, niin ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Lisäksi olemme avoimia tekemään mahdollisesti yhteistyötä ei kaupallisissa toiminnassa, jonka tarkoituksena on edistää yhteistä hyvää. Ota yhteyttä!

Beautiful Vietnamese girl taking a selfie
bottom of page